CHRISTIAN KJELLVANDER TOLKAR NEIL YOUNG

Jag är glad att kunna meddela att det blir två unika hyllningskonserter till Neil Young i Kalmar 4-5 december. Christian Kjellvander med band spelar sig igenom hela “After the Goldrush” och “Tonight’s the night” under två olika kvällar – ett album per kväll.

När jag började tolka Neil Young sökte jag på nätet efter andra artister som hade gjort samma sak. Jag hittade då en notis om att Christian Kjellvander hade gjort en hyllningskväll på The Tivoli i Helsingborg och spelat hela albumet “Tonight’s the Night”. Det fanns även ett Youtube-klipp från spelningen. Jag tänkte inte mycket mer på saken men när jag hade gjort ett tiotal krogshower om Neil Young på Stensökrogen började tanken på att få hit Christian gro i mitt huvud. Jag hade ju själv velat se spelningen på The Tivoli. Men det fanns nog ingen chans att det skulle bli av, tänkte jag.

Senare mötte jag Christian efter en fantastisk spelning på Söderport i Kalmar.  Vi pratade en del om Neil Young och jag nämnde då min idé. Han tyckte det verkade kul. Lukas på Stensökrogen blev eld och lågor och det är framför allt han som har sett till att det här äntligen blir av.

Det känns fantastiskt roligt att få avsluta året på Stensökrogen med två såna här kvällar. Jag kommer att vara med på ett hörn och värma upp innan Christian och bandet äntrar scenen. Vi får se vad jag ska spela, men jag kommer att försöka väva ihop historierna om de båda albumen och ge publiken lite bakgrund till vad som hände i Neil’s liv vid den tiden. Om jag hinner hoppas jag få med gitarristen Mikael Petterson på pedal steel också – det hade varit grymt. Jag måste bara avsluta min turné i Blekinge innan jag kan fokusera på det här.

Det finns två facebook-event för de olika kvällarna.
https://www.facebook.com/events/715571751848575/
https://www.facebook.com/events/966356816714158/

Biljetter via ticnet.
Torsdag: http://www.ticnet.se/event/christian-kjellvander-med-band-tolkar-neil-young-tickets/344991
Fredag: http://www.ticnet.se/event/christian-kjellvander-med-band-tolkar-neil-young-tickets/344993

Nedan är lite mer information.

CHRISTIAN KJELLVANDER TOLKAR NEIL YOUNG

Två unika kvällar på Stensökrogen där Christian Kjellvander med band tolkar Neil Young och framför två legendariska album i sin helhet.

Torsdag 4/12: “After the Goldrush” (1970) – Neil Young’s genombrottsalbum som soloartist.
Fredag 5/12: “Tonight’s the Night” (1975) – Mytomspunnet, tequila-doftande album, många fans favorit.

Carl-Otto Johansson inleder kvällarna med historik kring albumen och värmer upp med akustiska tolkningar av Neil Young-favoriter.

Biljetter till torsdagen: http://www.ticnet.se/event/christian-kjellvander-med-band-tolkar-neil-young-tickets/344991

Biljetter till fredagen: http://www.ticnet.se/event/christian-kjellvander-med-band-tolkar-neil-young-tickets/344993

Boka tidigt = bästa platser!

Matgäster har bästa-plats-garanti (plats på främre del) Ju tidigare bokning, ju bättre platser nära scenen!
Alla sällskap blir placerade efter bokningsnummer. Vid önskemål om placering intill annat sällskap eller önskemål om specialkost meddela på info@minigolfikalmar.se eller tel 0480-88806. ANGE BOKNINGSNUMMER!