Nytt album med Orphan Songs

För ett par veckor sedan släppte jag mitt andra album med mitt soloprojekt Orphan Songs. Titeln Speaking Out är ganska talande då alla låtarna för fram någon form av tanke eller åsikt om världen. Jag tänker inte tjöta om skivans innehåll här utan bara berätta att jag är glad att skivan äntligen är ute. Jag funderade länge på hur jag skulle göra med de här låtarna. Vissa av dem tyckte jag inte passade in bland mina övriga låtar och jag velade länge innan jag bestämde mig för att bunta ihop alla de där besvärliga låtarna och göra ett mini-album. Jag är riktigt nöjd med resultatet. Jag är också glad att skivan är ute så att jag kan lägga dessa låtar bakom mig och gå vidare. Det låter kanske inte så optimistiskt men så är det ibland när man velar för länge innan man kommer till skott.

Albumet är masterat av Jon Rinneby på Sound of Wool i Malmö. Vi hade ett mycket bra samarbete och jag fick lära mig ett och annat om hur man mixar sång. Tack Jon!

Här är en länk till albumet på Spotify: https://play.spotify.com/album/14Zak5lLr2RnEsQj6Hrusa