Singelsläpp – I am a Jedi

Fredag 16 september släpper jag singeln ”I am a Jedi” under nytt artistnamn, The Great Johansson. Tillsammans med min son Svante och två vänner har jag även gjort en musikvideo där temat såklart är Star Wars. Låten skrevs under ett låtskrivarmaraton 2011 men det är först nu jag lyckats få den att låta som jag ville. Idén om videon har också funnits där hela tiden men det var först i vintras jag vågade mig på att förverkliga planerna. Med tanke på den lilla budget vi hade är jag väldigt nöjd med resultatet. Videon är inspelad på flera olika platser i Kalmar samt utanför Blomstermåla.

Släppet är en nystart för mig musikaliskt där jag återvänder till ett mer elektroniskt sound efter många år med gitarrpop.

Här är en teaser: https://www.youtube.com/watch?v=J_sa3oGQTSk